maanantai 9. helmikuuta 2009

Täysi ympyrä

Tänään on täysikuu ja blogini täyttää vuoden. Tähän vuoteen on mahtunut aika paljon, enkä arvannut aloittaessani, mihin kaikkeen tämä johtaisi. Blogittelu on hauskaa: olen tutustunut uusiin ihmisiin, oppinut ilmaisemaan itseäni paremmin, voinut seurata kehitystäni sekä alkanut kirjoittaa haikuja ja jopa liittynyt kansainväliseen haikublogiin.

Sairastuin, masennuin, menin lääkäriin, aloitin terapian, tein oivalluksia, muutin elämääni, jouduin terapiasta tauolle, aloitin blogin kirjoittamisen, pääsin takaisin terapiaan, hankin kumminorsun, lopetin terapian ja päädyin kirjoittamaan runoja vieraalla kielellä vieraille ihmisille. Miten tässä näin kävi? ;-)

Tämä on vapaa tarina kahdesta norsusta: Mömmelönorsusta ja kenialaisesta norsunpoikasesta Didasta. Olemme molemmat matkalla kohti uusia seikkailuja - ja joskus vielä tapaamme.

Ensi yönä on monin paikoin selkeää. Hyvä yö katsella kuuta ja ajatella, miten se paistaa 7 200 kilometriä etelämpänä pienen norsun pilttuuseen ja valvoo sen unta.

1 kommentti:

Kiukkuinen Majava kirjoitti...

Sinua saattaisi kiinnostaa tämä:
http://www.bebe-elephant.be/

"Ranskan- ja hollanninkieliseltä verkkosivulta voi jo katsella poikasen potkuja Phyo Phyo-nimisen äidin vatsassa. Suuri perhetapahtuma on luvassa Antwerpenin eläintarhassa.

Eläintarhan hoitajat lähettävät päivittäin viestejä kaikille 18 000 rekisteröityneelle. Heille on luvassa myös ilmotus 48 tuntia ennen odotettua aasialaisen elefantinpoikasen syntymää.

Sivuilla on myös informaatiota elefanteista, niiden uskomattomasta muistista, poikasten 80-120 kilon syntymäpainosta ja siitä, että eläimeltä kestää puoli vuotta oppia käyttämään kärsäänsä.

Antwerpenin pormestari on luvannut lisätä poikasen kaupungin syntyneiden rekisteriin."