maanantai 10. marraskuuta 2008

Lentoon

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet todella kiireisiä ja välillä stressaaviakin. Työnpaljouden lisäksi on riittänyt kaikenlaista muuta puuhaa, reissujakin, ja bloggaus on jäänyt toissijaiseksi. Eilen illalla kotiin palatessa tuntui, että nyt ovat kiireet vähäksi aikaa ohi. On aika valmistautua talveen. Nököttää sisällä illat mitään tekemättä - kuulostaa ihanalta. Polttaa kynttilöitä ja tunnelmoida. Rentoutua ja rauhoittua.

Näin yöllä pitkästä aikaa lentounen. Yhtäkkiä vain siirryin unessa toiselle todellisuuden tasolle, jolla pystyin pelkällä ajatuksen voimalla kimmahtamaan ilmaan näkymättömänä. Lentokyvyn käyttövoimana toimi tavallinen ruokasuola, jota vedin magneettisesti puoleeni. Sillä lailla syntyi myös hullunkurisia tilanteita: eräässä talossa pöydälle jääneet suolakiteet singahtivat kiinni minuun, ja koska olin muille näkymätön, muista ihmisistä näytti siltä että suola leijaili itsekseen ilmassa.

Se oli mahtavaa - lopulta lensin kokonaisten maiden yli suihkukoneiden rinnalla. Tuntui, että vietin puoli yötä lentäen, ja aamulla heräsin virkistyneenä ja levänneenä.

Ei kommentteja: